Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

COMP: Roda ‘23 O13-1 - KFC O13-1 1-7 (BAM !!)

RODA '23 Rksv JO13-1

1 - 7

KFC JO13-1

Competitie

Divisie 2 B

Datum

3 oktober 2020 9:00

Accommodatie

Sportpark RODA '23 Bovenkerk
Noorddammerweg 48 C
1187 ZT
Amstelveen
tel. 020-6451835

 

Wat een week zullen we maar zeggen. Sierd was scheidsrechter bij een oefenpot tussen de 13-2 en 13-1 en vandaag weer de verslaggevers pet op. Een unieke wedstrijd. De eerste Corona pot zoals we dat nu noemen. Met 10 teambegeleiders die onder de huidige corona regels welkom waren op het complex van Roda. Laat ik maar meteen duidelijk zijn. Dit werkt prima. We stonden en zaten heerlijk op de tribune met een nette 1,5 meter afstand. Enig publiek moet toch gewoon kunnen overheid !!

Stijn vandaag in 10 dagen quarantaine en Daverson in de 13-1 als debutant. 

 

KFC mocht aantreden op het eerste veld van Roda met een heerlijke kleine tribune een druk filmende Edward voor alle thuisblijvers. Edward je hebt mooi materiaal geleverd zodat iedereen de wedstrijd toch kon meebeleven. 

 

Belevenis was er zeker deze pot. Vanaf minuut 1 draaide het om 1 team...KFC. Druk zetten,veel balbezit, spelen op de helft van de tegenstander. Echt een genot voor de schare supporters. Je voelt em al aankomen….we scoren niet. Hoe kan dit toch. Kans op kans. maar na 15 minuten lag de bal tussen de touwen. Nee niet blij want het was het doel van KFC. 1 foutje rond de middenlijn werd afgestraft en doelpunt. Sierd was nog niet klaar met schrijven of Caner maakte de dik en dik verdiende gelijkmaker. 

 

Opnieuw beginnen dus, Een werkelijk prachtige bal van Danilo op Mink die ook nog prima raak schoot en een paar minuten later was het Onne die een soort 12 tje met de keeper deed. Eerst schieten dan ligt hij op de grond. De bal die terugkwam raakte hij nogmaals en de bal lag in het doel. Gelukkig hebben we hier de beelden van. 1-3 was een mooie ruststand maar er had zeker meer ingezeten de eerste helft. 

 

De tweede helft kwam Daverson in de ploeg. Deze jongen die op rechts voor mocht starten kan je het best vergelijken een sprintkampioen. Jeetje wat een stappen en snelheid. De 1-4 kwam binnen een paar minuten van zijn voet. Wat een debuut !!. Binnen 10 minuten was het KFC dat alleen maar beter en beter ging spelen. 1-5 Jayden na weer een mooie assist van Daverson. Jayden kreeg de smaak te pakken en liet zien dat hij spits is. De 1-6 was ook van zijn voet. Daverson liet zich nogmaals zien en bepaalde de eindstand op 1-7. 

 

Ik realiseer me dat ik een hoop namen niet noem nu terwijl die allemaal goed speelde en overal hun aandeel in hadden. 

 

Wesli -> wat een lekkere ballen speel je naar de zijlijn. Lekker strak in de voeten van de medespelers

Jesse en Noa -> jullie waren vandaag een zelfverzekerd blok achterin. 

Danilo en Jens -> onze nieuwe backs die ook nog aanvallend hun impulsen geven door corners, acties en voorzetten 

Mink -> gestart als wissel maar als middenvelder zeer aanwezig in de positieve zin. vroeg naar bed deed wonderen !!

Onne -> Ons rustpunt op het middenveld en altijd aanspeelbaar !

Rafael en Jeppe -> twee buffels op het middenveld die vele ballen afpakten en opbouwend zeer belangrijk waren. 

Caner, Erdem, Jayden ->  ik zag drive, diepgang, doelgerichtheid. Jayden deze twee doelpunten moeten je goed doen !!

 

last but not least Daverson -> zo hoor je te debuteren. Wat een flair en doelgerichtheid. 2x scoren en 1 assist is voor Sierd man of the match. 

 

Coach Niels -> elke week zie je je team groeien. Dat er een klik is met de jongens is duidelijk. De weg omhoog is doorgezet. 

 

Ik vind echt dat we vandaag als team hebben gepresteerd. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen aan deze goede overwinning. We gaan betere tegenstanders krijgen maar met deze stijgende lijn gaan we het hen heel lastig maken en punten pakken ! 

Als gedeeld nummer 4 staan we maar 3 punten achter de koploper. 

 

Volgende week thuis tegen UVS….tja zonder publiek. Ik denk zomaar dat de bosjes gevuld zijnn. Sierd zal zijn best doen een verslag te maken want een verslagever moet natuurlijk wel zijn werk kunnen doen.

 

Salut El Sierd

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!