Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

COMP: KFC O13-1 - UVS O13-1 0-0 (PUNT GEWONNEN) 

KFC JO13-1

0 - 0

UVS JO13-1

Competitie

Divisie 2 B

Datum

10 oktober 2020 10:15

Accommodatie

Sportpark De Koog
Wezelstraat 9
1541 LZ
Koog Aan De Zaan
tel. 075-6212434

Wat een heerlijk gevoel na vorige week. De 1-7 winst sidderde nog even na. Toch kwam er vervelend nieuws. Coach Niels moest in quarantaine ivm corona binnen het gezin. Ook zelf dan een test die gelukkig voor Niels goed uitviel, maar training geven en coachen zat er 10 dagen niet in. Wat dan...nou dan verschijnt uw verslaggever El Sierd langs de lijn. De coachjas was geregeld want je wilt er natuurlijk wel als een echte trainer staan. Davy zou later aansluiten en Orlando (coach O13-2) deed ook mee. 

 

Chris hanteerde weer de vlag en Ramses was de man die zorgde voor een nieuwtje binnen KFC. De wedstrijd van de 13-1 werd live op een besloten kanaal van Instagram weergegeven. Hoe leuk is dat voor de thuiszittende ouders en zeer zeker ook handig voor Niels om toch de wedstrijd te volgen. Ramses super bedankt !!

 

Vrijdagavond was er topoverleg tussen Niels en Sierd. Tactiek bepalen. Lijn van vorige week doorzetten. Helaas mocht Stijn nog niet aanhaken door de corona perikelen maar Daverson zou aansluiten. Niks aan de hand zou je zeggen. 13 boys fit…..eh fit. Dat is een mooie. Noa was afgelopen week niet fit geweest dus afwachten. Jeppe vrijdag dokter wegens knieproblemen. Jens die niet fit uit school kwam maakte het lijstje toch wel kort. 

 

Zaterdagochtend was het vroeg dag bij Sierd. Jens verre van fit. Oeps niet spelen dus. Jens balen, ik balen maar goed. Dan regelen we Tygo van de 13-2. Toch bleef het onrustig in mijn hoofd. Tactiek met Mink op middenveld moest op de schop. Heee zie ik daar Jens toch lopen. Klopt. Toch meegenomen maar als vaste wissel en alleen als het echt nodig was. 

 

Wat was er aan de hand de eerste helft. Geen inzet, stroperig, duels verliezen maar goed geen kansen weggegeven en wel een hele grote kans voor Daverson die er niet inging. Geloof me die was niet te missen. Ook hier leer je als speler van natuurlijk. 

Het trio coaches en Niels aan de telefoon waren niet happy. Echt Danilo was de enige die 100% inzet toonde. 

 

De tweede helft was zeker van een betere kwaliteit. Inmiddels was Jeppe al uitgevallen en klaagde Noa ook over knieklachten. Inmiddels was Tygo in de ploeg gekomen. 

Noa kon echt niet meer langer dus Jens tegen beter weten er toch in. Dit hield hij 12 minuten vol en toen was hij leeg. Noa kon niet meer dus weer opstelling om zodat we toch redelijk konden blijven voetballen. Een grote kans van UVS deed ons schrikken maar verder stond de verdediging degelijk. Niet top maar genoeg. Niels en Sierd stemde af om geen risico te nemen voor een 1-0. Accepteren dat gezien de omstandigheden de 0-0 prima was.

 

Tevreden Sierd ? nee dat zeker niet. Mannen dit kan veel beter maar lukte gewoon niet. Kritisch moeten we zijn, Heren spitsen het wordt nu tijd om op te staan en de ruggen te rechten. Bijna geen kans gehad. 

 

Een paar spelers verdienen van mij toch een pluim vandaag. Danilo liet vandaag zien dat wanneer het spel niet gaat je met inzet een hoop ballen kan veroveren. Tygo je hebt een degelijk tweede helft gespeeld zonder fouten. Mink je stond op de tweede helft ! ja en toch ook even een compliment voor mijn eigen zoon die 10 minuten aan het jagen was en toen op was. Wij als coaches langs de lijn konden dat waarderen. 

 

Nu vakantie. Sommige weg, sommige trainen, anderen wat herstellen en dan weer aan de bak. 

 

0-0 is niet verloren dus we gaan gewoon weer aan de bak om hogerop te komen. Sierd draagt de trainer rol weer over aan Niels en neem weer plaats in de verslaggever bank.. 

 

Fijne herfstvakantie en blijf gezond !

 

Salut El Sierd

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!