Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

COMP: Geel Wit '20 O11-1 - KFC O11-1 0-6 (prima start)

Geel Wit '20 sv. JO11-1

0 - 6

KFC JO11-1

Competitie

Hoofdklasse E

Datum

2 februari 2019 10:30

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

1 februari 2019

Jaja de winterstop zit er op. Regen Sneeuw…..de maand januari heet winterstop maar meestal kan je gewoon voetballen. Vorige week begon dat echt de nieuwe competitie echter de KNVB besloot het donderdagmiddag al af te lasten…klein beetje sneeuw. Hadden we kunnen spelen vorige week zaterdag ? tuurlijk kunstgras was helemaal schoon bij KFC.

El Sierd heeft wat weken kunnen nadenken over de eerste seizoenshelft. Meedraaien voor de nummer 1 positie echter 4-de worden. Tsja de wedstrijd tegen Odin blijft een flinke smet hebben. Toch konden we het nog positief afsluiten. Deelname aan de Deen Cup in het Volendam stadion deed het team weer goed. Een matige tegenstander en een grote score, zo groot dat we de tel kwijt waren. Zelfs keeper Django scoorde
2x !! Volgende ronde 8 maart gaan we er weer voor. Laten we de finale gaan halen.

De afgelopen weken toch weer wat training met zeker een hele mooie training van AZ Voetbalschool trainer Raymond Delis. Zo gaaf dat hij dit wil doen voor dit team. Sterker nog zijn aanbod om de O11-1 nog een keer “aan te pakken” nemen we graag aan.

Terug naar de realiteit. Sierd had er weer zin in. Nieuwe poule met bekende en onbekende ploegen. Zijn we te laag ingedeeld ? Sierd denkt van wel en vindt dit heel jammer. We kunnen er over doormodderen maar nu gewoon knallen, verbeteren en leren van de fouten die we gewoon niet meer moeten maken.

Helaas was de zieke Noah afwezig maar de overige tien boys mochten knallen tegen een onbekende tegenstander uit Haarlem Geel Wit ’20. Koud, nat en afgelegen. Bijna saaier kon je het niet noemen. Toch deed het beginspel de toeschouwer wel verwarmen. Er werd gevoetbald en rondgespeeld. Toch duurde het even voor de 0-1 kwam. Jazeker die was prima maar een 0-2 ruststand was echt wat karig. De 7de colonne stond in de rust alle te bespreken. Jaja de beste stuurlui staan echt aan wal haha. De een vond het goed, El Sierd was kritisch en legt de lat hoog. De natte mannen werden in de dug-out verder toegesproken door de zeer toegewijde trainer Niels.

De tweede helft leek KFC echt wakker te zijn geschud. Rust en soms zelfs frivool spel deed de ploeg uitlopen tot een dik verdiende 0-6 overwinning. Sierd zag een herboren Pieter met een echte hattrick. Maar Sierd wil de andere spelers niet te kort doen. Gewoon een goede pot. Zoals Niels tijdens een schaduwinterview aangaf “er werd onderling meer gepraat, speler mee diep zonder bal of juist goed in de bal” leuk he dat jargon.

Kreet van de wedstrijd werd toch wel TE HARD. Mooi punt van aandacht bij een nat en glad veld. Niet te hard inspelen.

Zijn we 100% tevreden. Ja met betrekking tot het resultaat,  nee door het aantal doelpunten. Eerlijk is eerlijk. Er hadden er 10 in gemoeten.

Om het positief af te ronden we staan gewoon op kop. Laat dat de plaats zijn waar we blijven staan.

Aanstaande zaterdag wacht Onze Gezellen. Een oude bekende waar we al eens 6-4 van hebben gewoon. Laten we dit resultaat verbeteren…4-0 vind ik wel een mooie !

Let’s do it KFC O11-1

Salut

El Sierd

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!