Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

COMP: ADO '20 O11-1 - KFC 011-1 2-5 (MOOIE AFSLUITING)

ADO '20 JO11-1

2 - 5

KFC JO11-1

16'
22'
26'
... (e.d.)
38'
... (schot)
53'

Competitie

Hoofdklasse E

Datum

25 mei 2019 9:00

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Een week geleden werden we kampioen. Om nog maar even terug te halen. Na 10 van de 11 gespeelde wedstrijden die we alle tien wonnen waren we kampioen.

Dan moet je nog een wedstrijd spelen om de competitie af te ronden. Je kan je afvragen zit daar nog uitdaging in. Sierd informeerde hier al naar bij Niels. Tuurlijk wil Niels dit seizoen afsluiten met 11 overwinningen. Ik denk een hele mooie uitdaging. Vandaag traden we met 9 van de 11 jongens aan aangezien Mink en Danilo met de JO13-2007 meededen.

Laat dit elftal nou bulken van spelers die op meerdere posities terecht kunnen dus een mooi moment om spelers op andere plaatsen te laten spelen met in het achterhoofd wel met 3 punten naar huis te gaan.

We speelden vroeg om 9 uur in Heemskerk bij ADO’20. Een mooie club met een prima accommodatie.

Sierd was benieuwd op het spelniveau van de afgelopen weken weer haalbaar was. Het eerste kwart was zeer onrustig. Veel balverlies, weinig balvastheid, slordige aannames, inspeelballen die niet aankwamen. ADO kon lekker vrijuit spelen en rook dat er meer in zat. Gelukkig was daar nog Django die de ballen er prima uit het doel hield. Het tweede kwart zorgde voor een andere wedstrijd. Wat was er namelijk aan de hand. Tom heeft dit seizoen nog niet gescoord. Nu heeft deze noeste werker een topjob achterin en zijn core business is niet scoren. Toch vond Tom het tijd om dit te doen….in eigen doel namelijk. Kan allemaal gebeuren. Ik denk dat het ergens goed voor was want hierna kwam het mooie KFC spel we tot uiting. De eerste ohhh’s kwamen en 5 minuten later ronde Jens een uitstekende voorzet van Pieter af. Sierd was nog niet klaar met schrijven in het boekje of Jayden maakte de 1-2 na weer een mooie pass van Pieter. ADO had het niet meer en schoot na een assist van Pieter de bal maar in eigen doel waardoor de ruststand werd bereikt.

De tweede helft weer wat verschuivingen in het team van Niels. Hoe moeilijk is het dan om hetzelfde niveau te handhaven. KFC was zeker de betere ploeg en kreeg veel kansen. Om eerlijk te zijn ik vond de afronding echt slordig. Jammer want een grote score zat er zeker in. De 1-4 volgde na 8 minuten in de 2de helft. Een opbouw van achter via het middenveld kwam bij Pieter die zag dat Raf uitstekend mee was gelopen. Samen speelde ze dit volwassen uit. Hierna nog een doelpunt waarbij de rollen werden omgedraaid. Raf bediende Pieter die de 1-5 inschoot. Klein smetje was nog de 2-5. Dit mocht de pret niet drukken.

11 gespeeld, 11 gewonnen. 76 doelpunten gemaakt en maar 13 tegen. Dit zijn cijfers waarmee je thuis kan komen.

Deze week gaan we twee toernooien spelen. Dinsdag kan Niels de manschappen klaarstomen voor de internationale toernooien bij Kolping Boys en ons avontuur met aanhang, aankomend weekend in Kerkrade.

Een mooie beker meenemen is best leuk. Dan hebben we ook een soort van Triple.

  1. Deen Cup

  2. Kampioen

  3. ………..


Sierd heeft er zin in !

salut El Sierd.

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!