Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

COMP: KFC 011-1 - SCHAGEN O11-1 13-2 (TELRAAMWERK)

KFC JO11-1

13 - 2

Schagen United JO11-1

2'
10'
11'
32'
... (schot)
40'
... (schot)

Competitie

Hoofdklasse E

Datum

23 maart 2019 9:45

Scheidsrechter

Rinze Vonk

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Jajaja...het kan nog ! Wat zal je zeggen, nou voetballen zonder wind. Vandaag na drie weken spelen in de storm eindelijk gewoon windstil. Heerlijk voetbalweer op ons eigen sportpark.

De bekende rituelen waren weer aanwezig. Jongens eerst wedstrijd bespreking. omkleden, vaders doelen neerzetten, Rinze bereid zich geestelijk als scheids en de warming up loopt.

Tegenstanders voor KFC was Schagen...een compleet onbekend team voor ons. De stand spreekt boekdelen. Hier moet je winnen. Ja Sierd blijft het zeggen we zitten qua uitdaging niet in de juiste poule. Maar ja dealen moeten we ermee dus veel scoren en mooi voetballen.

Laten we beginnen met de einduitslag 13-2...Koekoek…!!!

Was het een makkie. Jazeker dat was het maar dat is misschien ook meteen wel heel moeilijk. Hoe hou je 60 minuten geconcentreerd voetbal vol. Dat is lastig en dat zag je ook. Eerste kwart liepen we uit tot 5-0. Doorrekenen zou 20-0 betekenen...uiteraard werken de voetbalwetten anders.

13-2 is uitstekend laat we dat voorop stellen maar vele mooie aanvallen werden ook afgewisseld door slordigheden. We noemen overbodige overtredingen, slappe inspeelballen, ballen door het midden, soms wat ego gedrag (ook wel begrijpelijk hoor). Maar laten we het positieve eruit halen.

Echt een paar hele mooie aanvallen gezien met uitstekende afronding. Dit is gewoon een waarheid als een koe. Dit team heeft een enorme potentieel aan voetbal in zich.

Sierd heeft in de statistieken vandaag maar zijn telraam gebruikt. De assists maar even achterwege gelaten. Raf was op dreef vandaag met 5 treffers, Jens 3x, Danilo en Jayden 2x en Mink 1x. Maakt allemaal niet uit uiteraard want we zijn een team en doen het samen. Uiteindelijk begint menig mooie aanval bij de keeper of onze verdediging. Die verdienen uiteindelijk ook een pluim. We juichen vaak voor de doelpuntenmakers maar alle 11 boys staan aan de basis van het succes.

Komende week lekker trainen. Dinsdag mogen jullie aan de bak O11-1 !!!

Aanstaande zaterdag een derby tussen KFC en SVA. Laten we niet onderschatten. Doelstelling om zonder puntverlies kampioen te worden lijkt mij een mooie ? wat vind jij coach Niels ?

Salut en fijn weekend !!

Sierd

ps alvast de felicitaties voor de komende 11 jarige (Jens 25/3 en jayden 26/3)

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!