Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

COMP: KFC 011-1 - LSVV 011-1 4-3 (SOMS VERDIEN JE GELUK)

KFC JO11-1

4 - 3

LSVV JO11-1

Danilo van Ginneken (afstandschot)
16'
Pieter van der Schaar (achter standbeen)
19'
21'
... (schot)
22'
34'
... (schot)
42'
... (schot)
47'

Competitie

Hoofdklasse E

Datum

6 april 2019 10:15

Scheidsrechter

Rinze Vonk

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Het is Super Saturday bij KFC. Een vol programma en druk sportpark en leuke activiteiten. Een basis voor een mooie dag. Helaas laat het verwachte zonnetje het even afweten. Ondanks dat we in april zitten hebben we het langs de lijn gewoon koud. Koploper en ongeslagen beginnen we vandaag een pot tegen LSVV. Voor de winterstop hadden we het knap lastig en wonnen we uit maar 0-1. Waren ze toen zo goed ? verdedigen konden ze toen uitstekend ! KFC kwam toen lastig in het spel ondanks de enorme overwicht.

Onder leiding van Rinze Vink kwamen de Rood/blauw gestreepte hemden vol goede moed het veld in. Nog niet wetende dat deze wedstrijd best een bijzonder verloop zou hebben. Laten we het maar in 4 kwarten delen.

Kwart 1. Deze kan je simpel samenvatten. Een oppermachtig KFC wat speelde op de helft van LSVV maar geen doelpunt kon maken. De laatste bal was elke keer net iets te slordig.

na een korte time out was het Danilo die op rechts goed hard en strak uithaalde en de keeper verschalkte. LSVV was even helemaal van de kaart nog geen 2 minuten laten was het wederom Danilo die een voorzet/schot gaf die Pieter heerlijk achter het standbeen inschoot. 2-0 en niks aan de hand….zou je zeggen. Toch was er een momentje van concentratieverlies waardoor LSVV weer terug in de wedstrijd kwam. Gelukkig bleef KFC goed voetballen en was het Jayden die goed en hard inschoot en de ruststand op 3-1 bracht.

Smetje van de eerste helft was Pieter die een vervelende schop kreeg. De afgelopen week was hij al met een blessure in de lappenmand.

Coach Niels had in de rust de jongens gewaarschuwd dat we er nog niet waren. Het derde kwart zou een kwestie van uitbouwen moeten zijn. Helaas ging het even niet zoals in de eerste helft. LSVV was echt niet goed maar KFC was compleet de weg kwijt. De 3-2 en 3-3 vielen in dit kwart.

Niels bracht nog wat vers bloed in en de colonne langs de kant liet zich horen. Punten laten liggen was niet de bedoeling vandaag. KFC stroopte letterlijk de mouwen op. We waren nog geen minuut bezig in de laatste kwart en een prachtige aanval via rechts waar Danilo op stoomde en Jens al zag aankomen. De voorzet was op maat en Jens kon deze met een sliding inschuiven. Yes Yes Yes Sierd stond te juichen met alle ouders. Ze hadden het toch maar weer voor elkaar. Hierna bleef KFC mooie aanvallen opbouwen met het helaas niet de beslissende 5 en 6 waar KFC dit wel zeker verdiende. In de allerlaatste minuut ging het toch nog bijna fout. Een bal van LSVV kwam via de paal in handen van Django.

Laten we voorop stellen dat KFC verreweg de betere ploeg was en gewoon bij vlagen mooi tikkie takkie voetbal speelt. Sierd heeft zaterdagavond Barca zitten kijken en herkende best een hoop. Dit is een compliment aan alles spelers en de coach !!

Als we dit soort wedstrijden winnen dan ben je echt de ploeg dit het kampioenschap dik en dik verdient. Ja Niels wedstrijd voor wedstrijd...ik weet mijn enthousiasme slaat wel eens door. Volgende week weer 100% scherpte om Hollandia in Hoorn te verschalken. Voorlopig staan we ongeslagen op kop en staan we 5 punten los op nummer 2 !!

Sierd heeft er alle vertrouwen in !

Leuk om nog even te vermelden waren de boys van Streetkings die op Super Saturday aanwezig waren om heerlijk panna’s te geven (Niels, Tako oeps). Ondanks de blessure van Pieter was hij in de pannakooi een kampioen !!

Groet van uit een zonnig Koog aan de Zaan

El Sierd

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!