Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

COMP: Den Helder O11-1 - KFC 011-1 0-12 (OPPERMACHTIG)

FC Den Helder JO11-1

0 - 12

KFC JO11-1

Competitie

Hoofdklasse E

Datum

11 mei 2019 10:15

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Een maand geen verslag betekent een maand (bijna) geen voetbal. Hoe raar is dat zo midden in de lente. De hoofdprijs in de Deen Cup ligt alweer even achter ons. Nu tijd voor de weg naar het kampioenschap. Hoe zeker kan het team van zijn zaak zijn. Na deze miraculeuze Champions League week durft Sierd geen garanties meer te geven. Toch zijn de statistieken helder. KFC O11-1 speelt op een iets te laag niveau. Jammer is dat zeer zeker maar ook hier ligt een uitdaging. We staan er goed voor. Ongeslagen aan kop met nog 3 wedstrijden te spelen en 5 punten los. Je zou zeggen dat kan niet meer mis gaan. Tsja...dat hebben we gezien deze week.

Als je de beste in de poule bent moet je streven naar perfectie. Hebben we dit dit seizoen mogen aanschouwen ? Sierd heeft dit zeker wel in sommige wedstrijden gezien maar niet de volle 60 minuten (tipje van de sluier ?). Vanmorgen stipt 8.15 op weg naar de kop van Noord Holland. Den Helder is ons doel. Mooi aan de rand van de duinen, zon, zeewind. Wat een heerlijkheid om te mogen voetballen of langs de kant de mannen aan te moedigen. Vandaag waren we met 10 man vertrokken aangezien Raf nog op kamp was.

Aangezien Jayden deze week niet had getraind door schoolkamp besloot Niels verrassend met Mink in de spits. Vanaf minuut 1 was het duidelijk. KFC bepaalde als een baas op het veld het spel. Laat ik meteen duidelijk zijn. het werd geen 0-5, nee geen 0-10 maar gewoon een ordinaire afstraffing met 0-12. Geloof me dat hadden er zelfs wel 15 kunnen zijn maar dat mocht de pret niet drukken.

De ruststand was 0-5. Wat zagen we in de eerste helft ? een topteam met geweldige aanvallen, schoten, voorzetten en een prachtig kopdoelpunt van Noah. Na de rust denk je dan het zal wel minder worden. Dacht het dus niet, KFC bleef gaan. Het spel benaderde het niveau van Ajax (eerste helft afgelopen week). Wat een klasse team is dit toch. Jayden die ondanks de vermoeidheid er gewoon 5 in knalt. Mink die de kruising even liep opbollen.. Alles was te mooi om allemaal op te schrijven. Backs die mooi opkomen en doelpunten voorbereiden (Tom en Jens klasse gespeeld), Jesse als een blok centraal. Noah die ook prima centraal op het middenveld uit de voeten kan. Danilo die na zijn wissel alleen maar sterker werd en zo hard inschoot in de korte hoek dat de keeper de bal niet zag. Adam die gewoon met links gaat knallen, Pieter die 60 minuten is gegaan als een sneltrein en ook zijn doelpunt mee pakte. Dan hebben we nog Django. Hoe moeilijk is het om scherp te blijven als keeper als je team alleen maar in de aanval is. Gewoon doen dus.

Jeetje wat een complimenten voor deze wedstrijd. Dit hebben de mannen dik en dik verdiend. 60 minuten geconcentreerd en goed voetballen. Voor mij een dikke tien.  Ik denk dat ik dit mede namens de supporters langs de lijn zeg.

Was Den Helder dan echt zo zwak...NEE KFC WAS OPPERMACHTIG !!!

Aankomende zaterdag gaat het dan echt gebeuren. Thuis tegen Fortius moet het wel heel raar lopen willen we niet kampioen worden. Laten we voor een mooi resultaat gaan.

Vele supporters zijn uiteraard welkom om de mannen toe te juichen en vooral te genieten van dit voetbal. We spelen om 10.00 op ons eigen sportpark !!

Proost salut en een fijne avond namens El Sierd

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!