Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

BEKER: KFC O11-1 - PURMERSTEIJN O11-2 0-3 (HARDE LEERSCHOOL)

KFC JO11-1

0 - 3

Purmersteijn JO11-2

Competitie

Groep 1 14

Datum

20 oktober 2018 9:45

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

De Herfstvakantie is begonnen voor alle kids. Echter voetbal gaat gewoon door. Geen competitie maar een bekerronde. Tegenstander vandaag op ons eigen sportpark was Purmersteijn O11-2.  Sierd herinnert zich vorig weekend nog…zon zon zon en de korte broek. Sierd kan zich niet meer happy voelen dan. Toch is de herfst echt begonnen. Echt wel hee mooi voetbalweer maar best fris lang het veld. De afgelopen weken waren best wel wat succesverhalen te vertellen. Laten we maar kort en duidelijk zijn vandaag niet.

Om tot de juiste worden te komen nam Sierd even contact op met coach Niels. Het scherpe oog van Sierd constateerde tijdens de wedstrijd flink wat irritatie bij hem. De woorden van Niels waren niet misselijk maar in de ogen van de verslaggever meer dan terecht “een stel makke lammetjes die geen duel durfden aan te gaan” Dit aangevuld met de woorden van Sierd “een collectieve wanvertoning” maakt de ochtend niet echt tot een daverend succes.

Een 0-3 nederlaag was dan ook volkomen terecht. Ja we hadden keeper Django niet tot onze beschikking maar dat hoeft er niet voor te zorgen dat tien jongens niet konden strijden. De tegenstander was echt niet goed maar toonde wel strijd en inzet met af en toe voetbal op het randje. Misschien moet de boys dat randje soms ook een beetje opzoeken. Maar ik ben van mening dat met de techniek en het spelinzicht dat randje niet opgezocht hoeft te worden.

Zoals Sierd altijd doet zie ik altijd weer positieve dingen:

  1. Deze klap is hard maar dit sterkt ons;
  2. Uiteindelijk de laatste 15 minuten wel een strijd gezien;
  3. Kansjes waren er zeker……
  4. We hebben het mooiste shirt;
  5. We zijn gewoon een topteam;

Als we de volgende wedstrijden de inzet tegen dreamteam zien, het perfectie samenspel tegen DEM, de volwassenheid tegen HSV en de veerkracht die jullie toonden tegen Kon HFC dan komt het allemaal zeer zeker goed. Geniet van de week vrij mannen en pak ook af en toe je rust. Dinsdag lekker trainen, donderdag gezellig FIFA toernooi en zaterdag gaan we Fortuna niet overschatten maar verpletteren.

Salut El Sierd

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!