Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

COMP: KFC O11-1 - HSV O11-1 5-1

KFC JO11-1

5 - 1

HSV JO11-1

Competitie

Hoofdklasse 4.1

Datum

29 september 2018 10:00

Scheidsrechter

zelf regelen

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Zaterdag 29 september

Voordat we kijken naar de pot KFC – HSV, nee niet uit Duitsland maar gewoon uit Heiloo kijken we nog even terug naar afgelopen woensdag.

KFC speelde op het A veld onder kunstlicht een wedstrijd tegen de talenten van Sv Rap dreamteam. De jongens konden aan de bak. Allemaal heel getalenteerde jongens die snel en technisch waren. Sierd was de eerste minuten verhinderd en hoorde dat de jongens snel 0-2 achter stonden. Bij aankomst was het inmiddels 1-2 en de einduitslag was gewoon 5-2. Een dik verdiende overwinning. Wat een concentratie en inzit. Echt mooi om te zien hoe jongens beter worden van sterke tegenstanders. Scout van Volendam en Ajax stonden er ook mannen.

De realiteit is ook gewoon weer de competitie. Weer een perfecte voetbaldag. Spelen om 10.00 uur, zon, toeschouwers, weer een scout gewoon een topvoetbalochtend.

We waren nog niet koude begonnen onder de bezielende leiding van Rinze of Rafael trof bijna eigen doel. Gelukkig was keeper Django uiterst scherp en in een reflex was het komend kwaad verdwenen.

Hierna gebeurde er gewoon 20 minuten helemaal niks. Geen kans, geen passie, geen inzet. Gelukkig was de 21 minuut de minuut voor Jens. Een mooi ingespeelde bal van links deed Jens besluiten de bal wederom a la Tagliafco er in te schieten. Was het ijs dan nu echt gebroken.

Nou nee want er kwam niks meer bij voor de rust. Sterker nog na de rust lieten de jongens zich verrassen en stond het zomaar 1-1.

Toch was het KFC die het heft in handen nam. Na een indribbel corner en voorzet van Jens kopte Danilo gweldig strak in. Nog geen minuut later een exact dezelfde corner die door Noah werd ingetikt.

Mooi om te zien dat dit soort dode spelmomenten al een aantal weken tot perfecte doelpunten leidt.

De 4-1 was er weer eentje uit het boekje. Een prachtige assist op rechts van Jayden deed Pieter de bal strak en mooi inschieten. Heerlijk dit soort aanvallen en doelpunten.

Komt er meer zou je denken. Jazeker we konden er nog eentje noteren. Jayden die mooi in de hoek afrondt na een bal van Mink op links. Echt weer zo’n doelpunt waar jullie uitstekend keken naar de vrije man en niet voor eigen gerief gaan. El Sierd kan hier het meest van genieten. Ik kan jullie verklappen dat de Volendam dit voetbal van jullie echt goed vindt.

Sierd had deze wedstrijd ingecalculeerd als drie punten. Lekker om te zien dat het ondanks het hele stroeve begin toch uiteindelijke lukte met soms weer het swingende voetbal.

Ik realiseer me dat verdedigers niet vaak aanbod komen maar vergeten doe ik jullie niet. Tom je was voor mij vandaag de meest stabiele speler. Keep up the good work.

Volgende week gaan we op Koninklijk bezoek bij de Koninklijke HFC. Sierd rekent op de inzet van de wedstrijd tegen RAP. Dit in combinatie met jullie swingende spel zal moeten leiden tot 3 punten.

Ik kan niet wachten…

Fijn Weekend

El Sierd

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!