Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

COMP: LSVV O11-1 - KFC O11-1 2-3 (EN TERECHT)

LSVV JO11-1

2 - 3

KFC JO11-1

... (schot)
13'
15'
48'
51'
... (afstandschot)
56'

Competitie

Hoofdklasse 4.1

Datum

3 november 2018 9:00

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Locatie Zuid-Scharwoude, tegenstander LSVV. Sierd was er nog nooit geweest. Na Heerhugowaard denk je zijn we er al ? nee hoor nog een klein stukje verder.

Om 10 voor 9 stonden de blauw/roodhemden aangekleed op het veld. Chris dank voor deze zin.

Jeetje wat treffen we het vandaag. Zon, 3 graden, blauwe lucht en een nat kunstgras veld. De drie hele belangrijke potjes voor KFC O11-1 konden beginnen. Heel simpel winnen is meedoen voor het kampioenschap. Verliezen is voetballen in de subtop.

Donderdag had coach Niels de mankrachten flink aangepakt. Doel snel druk zetten en doelpunt forceren. I.v.m. afwezigheid van Tom deed Felix van de O11-2 vandaag mee. Felix goed je weer te zien !

De vaste supportersschare was vandaag aangevuld met AZ Voetbalschool trainer Raymond Delis. Ray super dat je er was. Sierd kan voor de vier boys spreken…je bent een geweldig mens en trainer.

KFC deed precies wat donderdag op trainen gedaan was. Druk druk en nog een druk….alleen de afronding was er niet. Sterker nog de bekende voetbalwetten kwamen weer onder het stof vandaan. LSVV een uitbraak en meteen een doelpunt. Zo die kwam even binnen. Gelukkig herpakte KFC zich goed en binnen twee minuten bediende Danilo helemaal perfect. Ook de afronding van Jayden was perfect. Kon KFC nu voor de rust doorpakken. Helaas niet. LSVV bleef met een blok van 5 man staan. KFC bleef maar voorwaarts door het midden spelen. Hoe zei je het ook alweer Raymond…meer uitzakken, breder spelen en dan erover heen. Corrigeer me als ik het niet juist verwoord.

Na de welbekende thee…ehh limonade ging KFC vrolijk verder. Het was echt een kwestie van tijd. Doelpunt 1 werd wederom nagespeeld. Danilo bediende Jayden die uitstekend de bal tussen de touwen werkte.

Nu was het tijd voor doorgaan er verder beslissen. Maar wat gebeurde daar een keiharde tackle op van Danilo deed hem kermen van de pijn. Iedereen weet dat als Danilo dit doet dat het serieus pijn is. De net gewisselde Jens kwam er in voor Danilo. Vrije trap vanaf rechts…meter op 16…echt iets voor een linkspoot. Rafael en Jayden prima voor de keeper. Wat er toen gebeurde was heerlijk. Schoot daalde bij Rafael, die bukte, Jayden belemmerde de keepers binnen de richtlijnen en de bal ging erin. Zo blij iedereen. Gaaf om te zien.

Daarna bleven we toch we wat onrustig en maakte LSVV door een foutje wel de 2-3 maar het eindsignaal was er.

Heerlijk drie punten. Maar…onze opponenten van de komende twee weken hebben ook allebei gewonnen. Dus we staan gewoon nog op plek drie. Winnen volgende week is in ieder geval plek twee. Winnen die week er op is koploper. Laten we niet zover vooruit kijken. Eerst volgende week uit naar koploper De Dijk. Ondanks het uitspelen reken ik op op heel veel Positieve support. Laten we allemaal achter de sterren van de O11-1 gaan staan. De O11-1 zal de komende twee weken het beste van het beste in zich boven moeten gaan halen !!

Danilo Sterkte en hoop dat het mee valt. Felix bedankt voor het meespelen !

Sierd gaat even achterover zitten want het voetbalweekend draait natuurlijk gewoon door !

Salut El Sierd

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!