Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

COMP: KFC O11-1 - Onze Gezellen O11-1 (We did it)

KFC JO11-1

6 - 4

Onze Gezellen JO11-1

7'
15'
32'
... (e.d.)
35'
40'
... (schot)
47'
... (schot)
49'
... (schot)
51'
... (schot)

Competitie

Hoofdklasse 4.1

Datum

17 november 2018 10:00

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

De dag van de intocht van Sinterklaas vlak om de hoek bij KFC. Maar ook de dag waarin de O11-1 zich moest herpakken nar het verlies tegen de koploper afgelopen week. Nummer twee Onze Gezellen had de weg naar KFC gevonden.

Brrr…wat een kou langs de lijn. Gelukkig konden onze jongens zich lekker warm spelen. Vandaag was Adam er ook bij dus drie wissels. Best lastig voor coach Niels. KFC deed het weer perfect de eerste 15 minuten. Druk zetten en gaan met die banaan. Nou de toon was gewoonweg gezet na een kwartier. Twee uitstekende aanvallen over recht die Danilo top inspeelde en Jayden zijn rol als spits goed oppakte. Dit zijn gewoon de aanvallen zoals ze er moeten zijn. Achterlijn opzoeken, kijken naar de vrije man en deze inspelen…das logisch.

Na de eerste time-out moest KFC op zoek naar de derde treffer en hiermee de wedstrijd te beslissen. Want normaliter is 3-0 een gelopen koers. Kansen te over maar geen 3-0. Na de rust was het twee keer knipperen met je ogen en we stonden me 4-0 voor. Danilo en Rafael gaven Onze Gezellen de doodsteek….of toch niet. In eerste instantie moet ik ja zeggen. Danilo die het compleet op zijn heupen had schoot op doel waar een speler van Onze Gezellen een klein tikje gaf zodat die er ook inging. Hoe mooi kan het zijn. De nummer 2 op 6-0 achterstand zetten. Geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen.

Daarna valt er door een fout door het midden de 6-1. Oké kan gebeuren. Even Time out en herpakken zou je zeggen. Geloof me complete chaos, angst, onrust op het veld. In 4 minuten scoren Onze Gezellen 3x!!! en staat het 6-4 en moet er nog 10 minuten gespeeld worden. De bekende billenknijper was weer eens aan de orde. Wat maken jullie het je moeilijk. Balletje achter de man ipv voor de man, bal niet hard in de voeten, ballen recht door het midden voor de keeper langs etc etc.

Gelukkig kwamen we er de laatste paar minuten nog goed uit en maakte we bijna nog de 7-4 door volgens mij Danilo en Jens.

6-4 mannen is gewoon 3 punten en we doen gewoon mee voor de 2de plaats in de poule. Zelfs koploper De Dijk laat vandaag 2 punten liggen. Hadden we vorige week maar…..als telt niet dus gewoon alles winnen tot de winterstop en dan zien we wel hoe hoog we staan. Elke week een finale spelen en dat kan het zomaar nog goed gaan vallen.   

Blijf allemaal aan je taak denken ook al lukt het misschien niet elke weet. Vandaag stonden Danilo Mink op om de kar te trekken, Volgeden week weer anderen. Sierd ziet spelers wekelijks ups en downs hebben. Hoort bij de leeftijd !!

Positief

Vorige week was de defensie top vandaag was de aanval top…1 en 1 is twee dus volgende week speelt alles top. Dit is nou voetbalwijsheid van El Sierd.

Enne the only way is up. Van plek 5 in ieder geval naar 4. 

Ik zeg proost uit een koud Koog aan de Zaan

El Sierd

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!