Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

COMP: Odin '53 O11-1 - KFC O11-1 9-2 (PIJNLIJK)

ODIN 59 JO11-1

9 - 2

KFC JO11-1

... (schot)
6'
... (intikker)
15'
... (schot)
17'
... (schot)
19'
28'
Mink van der Wal (intikker)
... (schot)
29'
... (schot)
39'
... (schot)
42'
... (schot)
47'
56'
... (schot)
59'

Competitie

Hoofdklasse 4.1

Datum

8 december 2018 8:45

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

De ingrediënten voor een topper waren aanwezig. De strijd om plek 3 waar wij de nummer 4 zijn. Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. 1x per seizoen speel je een wedstrijd die het aanzien niet waard is. Nou die was dus vandaag. Oké de eerste tien minuten waren prima en alles wees er op dat KFC de baas was op het veld. We speelden vol tegen de wind in. Tuurlijk met wat geluk hadden we voor gestaan maar het ging de hele andere kant op. Fout op fout op fout en je staat zo dik achter. De ruststand was…schrik niet 5-1 voor Odin. Bij 4-0 dacht je nog nu herpakken en op zich gebeurde dat door de 4-1 maar meteen boem de 5-1 er overheen.

Nog even terugkijkend op de eerste helft. Na het eerste kwartier ging het spel van KFC verder achteruit met de eerder vermelde ruststand op de borden.  Minder spelen kan gebeuren maar zoveel fouten en dan gewoon veel te weinig duels winnen maakt het er niet leuker op. Was het dan de invloed van het weer ? Als ik dit met ja kon beantwoorden dan zou het na de rust allemaal goed komen. Dus niet kan El Sierd wel zeggen. De einduitslag werd 9-2 voor Odin. Een flinke kater en teleurstelling voor de O11-1 van KFC.  Waar we eerst streden voor de koppositie zijn we vierde geëindigd. Ja jongens Sierd heeft hier echt wel even een katertje van.

Sierd heeft de eerste helft van dit seizoen gezien dat we hele goede wedstrijden kunnen spelen. Misschien niet de hele 60 minuten maar er zaten een aantal parels tussen. Helaas ook een paar mooie leermomenten waar er vandaag wel eentje van was. Laten we maar concluderen dat dit zo’n dag was die we maar gehad hebben en het hierna gewoon alleen maar beter zal gaan.

Een positief signaal is dat jullie het allemaal zagen. Dit was KFC onwaardig.

Ook al is de competitie ten einde mogen we toch zeggen dat we nog een heel mooi vooruitzicht hebben.

Vrijdag 21 december gaan we naar Volendam. Nee niet om de dijk om te gaan maar gewoon een  voorwedstrijd in het Volendam Kras Stadion voor de Deen Cup. Hierna genieten van de Noordhollandse derby Volendam – Telstar.

Laten we de kroon op dit seizoen maar even de 21ste uitvoeren. Het vertrouwen is er bij Sierd ondanks de kater.

Salut

El Sierd

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!