Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

COMP; KFC O11-1 - HBC O11-1 3-0 (EASY)

KFC JO11-1

3 - 0

HBC JO11-1

2'
... (e.d.)
58'

Competitie

Hoofdklasse 4.1

Datum

13 oktober 2018 10:00

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Het werk van El Sierd kan soms erg prettig zijn. Tsja de herfst is begonnen. Wind striemende regen. Nee nik van dat. Gewoon de korte broek met temperaturen die oplopen tot 25 graden. Hoe heerlijk is dat. Als het voetbal dan ook nog leuk is dat komt het allemaal goed.

We pakken eerste nog even terug. Donderdag speelde we zomaar een oefenpot tegen het sterk bekend staande DEM O11-1.  Ongeslagen ploeg die speelt in een hoofdklasse hoger dan wij acteren. Ik dat een probleeem..neuhhh…DAMMMMMM wat is DEM verplettert. 1-7 of 1-8. Ik weet het niet meer. Bij file problemen nam Sierd maar even de warming up en opstelling met de jongens door. Motto. We gaan lekker voetballen en Sierd wil niet verliezen.

Na aankomt van Niels was het inmiddels 0-2. Sierd kon met een gerust hart in de rust weg voor andere activiteiten. Conclusie…ik den de beste pot tot op heden.

Wat wil je dan nog meer op zaterdagochtend. Een goede mood in het team, zon, supporters, thuisveld. De uitdaging was omhoogkijken. Gezakt naar plek 7 door gelijkspel maar de top 3 ligt in het vizier. Op bezoek kwam de nummer 5 HBC. Winnen was vooruitgang.

De eerste minuten kenmerkte zich door een zeer fel KFC zoals we dat donderdag zagen. Al snel was het raak een assist van Rafael deed Jayden scoren. Niks op aan te merken. Doorpakken leek me meer dan logisch. Wat een kansen. Ze waren niet te tellen. Toch zakte het spel wat in. KFC was duidelijk slordiger in de aanval. Echt de verdediging was collectief top. Maar goed niks aan de hand. Je rekent er op die 2-0 komt er wel. Toch moesten we wachten tot het betere deel in de tweede helft. Een andere mooie aanval deed Pieter scoren op aangeven van Danilo. Daarna leek een walk-over te ontstaan maar de ballen gingen er niet in. Een schot van Rafael die van richting werd veranderd leverde de uitstand van 3-0 op. Conclusie een gedegen overwinning.

El Sierd geeft een compliment aan het gehele team:

Django                 : doel schoon gehouden en een prachtige zweefduik gezien (klemvast).

Tom                      : Wat kan jij knokken, Ik betrap je op bijna geen fouten.

Jesse                    : Eigenlijk het zelfde als Tom. Foutloos verdedigt.

Noah                    : Je zat er weer overal tussen vandaag op je favoriete plek centraal in de verdediging.

Mink                     : Als leider en aanvoerder op het middenveld was je geweldig. Je linker wordt ook sterker.

Jens                      : Niet in de aanval vandaag maar verdedigen gaat gewoon eigenlijk best lekker, sterker nog je was gewoon echt goed.

Danilo                   : wat een inzet en kracht heb je toch. Ga er zuinig mee om want er zit nog veel meer in je. Vooral na je wisselbeurt kon Sierd genieten van je spel.

Jayden                 : respect ondanks de last van je bovenbeen bleef je het toch proberen en echt gewoon goede dingen gezien.

Pieter                   : het werd tijd voor een doelpuntje en die kwam er ook. De jongens zijn groot maar met je techniek kan je ze aan.

Rafael                   : niet je doelpunt was het hoogtepunt maar je doelpoging met links. Je  moest met links en deed het bijna perfect. Dit doelpunt was je gegund !

Coach Niels        : Een winnende coach heeft altijd gelijk. Dat er een match is tussen jou en het team is duidelijk.

 

Ik zeg tijd voor de zon

Salut

El Sierd

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!