Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

BEKER: KFC O11-1 - JVC O11-1 11-3 !!! (BINGO)

KFC JO11-1

11 - 3

JVC JO11-1

Competitie

Groep 1 17

Datum

8 september 2018 9:45

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Vandaag op het programma deel twee van de drieluik bekervoetbal. Na een verdiende 1-3 overwinning vorige week speelde we vandaag tegen JVC uit Julianadorp. Wat weten we over deze ploeg uit het hoge noorden. Nou heel simpel 1 ding. Ze hadden vorige week 4-1 van Den Helder gewonnen. Feitelijk een duel waar we verder helemaal niks over kunnen zeggen. De realiteit was..wie wint is door in de beker.

Lijkt me dus logisch wat er moest gebeuren. Vandaag stond bijna het volledige team er weer. Alleen Rafael was nog afwezig wegens privé omstandigheden.

De startopstelling was Django in het doel. Achterin centraal Noah geflankeerd door de backs Jesse en Tom. Mink als leider centraal op het middenveld en voorin Jayden met op links Jens en Pieter op rechts. Later zouden Jaimy en Danilo invallen uiteraard.

Na twee speldenprikken van KFC die te simpel balverlies opleverde stond er opeens een speler van JVC vrij voor het doel. Jeetje gewoon 0-1 achter. Was er meteen onrust. Nee sterker nog ik denk dat ze meteen waren wakker geschud. Het samenspel ontwikkelde zich een spel wat El Sierd graag het hele seizoen zou willen zien. Bal laag rondspelen vrije man zoeken. Echt voetbal waar we voor komen kijken.

De 1-1 viel in de 6de minuut. Dit was echt een doelpunt van grote klasse. De aanval begon bij Jesse achterin, via Mink die inspeelde op Jens en die de vrijstaande Pieter bediende en deze uitstekend tussen de touwen knalde. Hierna bouwde KFC gestaag de voorsprong uit 6-1 bij de rust.

2-1 Jens na een assist van Pieter

3-1 Jens na assist van Jayden (ook dat was weer samenspelen uit het boekje !)

4-1 Noa met een wondermooie volley uit corner van Jens

5-1 Jayden die uitstekend kopte na een klasse corner van Danilo.

6-1 Jayden nogmaals met een schot na wat eerdere poging van andere spelers.

Na de rust is altijd lastig. En waar de supporters het ook al over hadden in de rust klopte exact. Onrustig spel waar feitelijk weinig gebeurde. Toch viel in minuut 40 de 7-1 door Danilo die prima inschoot.

Hierna kreeg Danilo het op zijn heupen en scoorde de 8-1 en 9-1 na twee assisten van Jens. Misschien had niet iedereen het in de gaten maar dit was een onvervalste hattrick.

Hierna deed JVC toch wat terug door 2x uitstekend te scoren. Na de nieuwe time out met weer vers bloed scoorde Jens de 10-3 na een assist van Jayden en de 11-3 door Pieter na een klasse voorbereiding van Danilo.

Sierd kan alleen maar zeggen dat ik over het geheel een meer dan goede wedstrijd het gezien waarin spelers hun plek gevonden hebben, waar coach Niels duidelijk ook wat spelers van plek kon wisselen en te kijken hoe dit uitvalt. Goed om te zien Niels.

 

Zijn er verbeterpunten. Zeker weten. Af en toe wat onwennig met het mogen indribbelen. Hier kan je zoveel gebruik van maken. Af en toe en bal terug en opnieuw opbouwen kan best heren spitsen. Zeker als de verdedigers zich makkelijk aanbieden door een paar stappen achteruit/opzij.

Dit elftal herbergt een uitzonderlijke groet talenten die kunnen voetballen.  Het kan alleen maar mooier worden dit jaar !

Django, Tom, Noa, Jaimy, Jesse, Mink, Jayden, Jens, Danilo en Pieter…WE HEBBEN GENOTEN VAN JULLIE !!!

Een fijn weekend tot de volgende bekerpot tegen Den Helder.

El Sierd

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!