Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

KFC 1910 E2 – KAMPIOEN!!!!!!!!!!

Assendelft E2

2 - 3

KFC JO11-2

Competitie

E-pupillen zaterdag, E2, 3e klasse 30

Datum

19 mei 2016 19:00

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Door Rudie Vlieger

19 Mei was de dag van beslissing in de derde klasse Zaterdag. Assendelft stond bovenaan op doelsaldo en we moesten winnen in het hol van de leeuw om kampioen te worden. 

We wisten dat er veel publiek zou komen, maar zoveel toeschouwers als dat er nu waren hadden we niet verwacht. Een echte kampioenswedstrijd. Daar kwam nog bij dat we onze zekerheid in de verdediging, Dylan, moesten missen door een blessure. De spanning voor de wedstrijd was bij beide teams van de gezichten af te lezen. De wedstrijd ging van start met twee ploegen die nog een beetje moesten loskomen, de eerste kans was voor Assendelft die gelukkig door goed verdedigen van Jort en Diego voorlangs schoot. Onze verdediging stond vandaag als een huis en daardoor konden we naarmate de wedstrijd vorderde makkelijker gaan voetballen. Na 15 minuten kreeg onze aanvoerder Michael de bal van Koen en schoot deze onhoudbaar in de linkerbovenhoek. Nog geen 5 minuten later was het Sem die met een geweldige individuele actie van afstand de 0-2 binnenschoot. Dit was ook de ruststand.

Na rust wisten we dat Assendelft vol op de aanval zou gaan spelen en dat het zaak was om rustig te blijven en op dezelfde manier verder te blijven spelen. Helaas wist Assendelft na 10 minuten terug te komen tot 1-2. Onze mannen lieten zich hierdoor niet van de wijs brengen en na een goede actie op links wist Michael de 1-3 binnen te schieten. Assendelft wist kort daarna uit een corner alweer de 2-3 binnen te schieten. Hierna kregen wij nog goede kansen op de 2-4, maar ondanks een schot van Jill net over, een schot van Koen binnenkant paal en een aantal sterke acties van Alwin wisten we het net niet te vinden. We moesten nog 7 minuten spelen en de jongens en meiden wisten door keihard werken, goed voetbal en een fantastische redding van onze keeper Jordan met hulp van Jort in de laatste minuut de overwinning over de streep te trekken.

vv Assendelft E2 – KFC 1910 E2 uitslag: 2 - 3

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!