KFC VR2 - SEW VR2 5 – 0 (04-10-2015) - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

KFC VR2 - SEW VR2 5 – 0 (04-10-2015)

KFC VR2 (zon)

5 - 0

SEW VR2 (zon)

58'
62'
Pauline Bink (schot)
69'
76'
Asmae Ameziane (intikker)
86'

Competitie

Vrouwen zondag, VR2, 5e klasse D

Datum

4 oktober 2015 11:30

Accommodatie

Onbekend

Na de winst vorige week op Saenden VR2 (0-4) waren de verwachtingen bij Fred en mij toch wel dat we vandaag een makkelijke wedstrijd zouden krijgen. Kijkend naar de ranglijst (SEW 1 punt uit 2 wedstrijden) geen verkeerde gedachte. De 1ste helft was het spel aan beide zijde van een bedenkelijk niveau wat resulteerde in een stand van 0-0, snel vergeten was de mededeling in de rust en vooruitkijken naar wat er beter kon in de 2de helft.

Het spel in het begin van de 2de helft was beter dan in de 1ste helft, maar dat resulteerde niet echt tot grote kansen totdat we een strafschop kregen in de 60tigste minuut vanwege hands bij de tegenstander. Onze strafschop nemer zat op dat moment op de bank, dus snel een wissel doorvoeren om Ahsley de strafschop te laten nemen. Helaas voor haar pakte de keeper de strafschop maar uit de rebound werd er toch gescoord door Josephine.

Dit was het moment waar het gehele team op had gewacht of er een last van hun schouders was afgevallen. Vrolijk combinerend zagen we  ene na de andere aanval richting het doel van SEW gaan. Pauline maakte de mooiste van de dag dit was de 2-0 in de 68tigste minuut die ze (na een paar mooie passeer bewegingen) vol op haar schoen in de rechter bovenhoek schoot, zie je wel je kunt het best. In de 75tigste minuut was het wederom Josephine die een mooie combinatie door het midden beheerst afrondde voor de 3-0. Een paar minuten later was het dan toch raak voor Ahsley de 4-0 was een feit. In de slotminuten werd de eindstand van 5-0 gemaakt door Asmea die haar harde werken toch weer beloond zag worden met een doelpunt.

Meiden 5x scoren in 30 minuten is echt niet verkeerd hoor, daar kunnen jullie trots op zijn, Fred en ik zijn dat en vooral hoe jullie de 2de helft gespeeld hebben om het matige spel om te zetten in goed spel. Op naar volgende week de streek derby tegen Zaanlandia/Hellas Sport VR2.

Johan en Fred
KFC VR2

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!