Kledingcommissie - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Kledingcommissie

KFC Kleding(commissie)

Wie zijn wij? Wat moet je doen als je nieuw bent? Waar kun je ons bereiken als je vragen hebt? En wat moet je doen als je shirt of broek te klein of stuk is? Hieronder lees je daarover meer.

De kledingcommissie is altijd te bereiken via dit e-mail adres: kledingcommissie@kfc1910.nl

Opzegging
Indien je je lidmaatschap hebt opgezegd voor het komende seizoen dan dien je het volgende te doen:
- Heb je een niet-gesponsord spelerstenue dan dien je deze in te leveren, data en tijden volgen.
- Heb je een gesponsord spelerstenue dan doe je het tenue in jullie team-tas, je andere gesponsorde kleding (shirt/trui/trainingspak/tas etc.) lever je in op nog nader te noemen data.

Het is van belang dat wanneer je je lidmaatschap hebt opgezegd je je spullen inlevert op de data die wij doorgeven. Doe je dit niet dan zal de blokkade bij de KNVB blijven staan, dit betekent dat je inschrijving bij een eventueel andere club niet kan plaatsvinden. Daarnaast zal KFC de kleding welke in jouw bezit is en welke je alleen in bruikleen hebt bij jouw in rekening brengen!

Tenue te klein?
Zit je tenue of shirt of broek nu al iets te strak en zou je voor volgend seizoen een maatje groter willen? Dat kan! Binnenkort maken wij data en tijden beschikbaar.

Inleveren teamtassen
Alle trainers dienen de teamtassen met de gesponsorde spelerstenues, zoals deze in het begin van het seizoen zijn opgehaald, in te leveren op nog nader te noemen data en tijden. 

Inleveren gesponsorde kleding voor blijvende leden
Alle gesponsorde kleding/tas (shirt/trui/trainingspak/jas etc.) dient ingeleverd te worden. Data en tijden volgen.

Trainerskleding
Alleen de trainers die volgend jaar stoppen dienen hun kleding in te leveren. Data en tijden volgen.

Nieuw lid? 

Wil je voetballen bij KFC? Meld je dan aan bij de ledenadministratie (ledenadministratie@kfc1910.nl). De ledenadministratie zorgt ervoor dat de kledingcommissie op de hoogte is van het feit dat er nieuw lid is. Je kunt daarna zelf contact opnemen met de kledingcommissie voor meer informatie betreffende kleding. 

Kleding is stuk? 
Is je voetbalkleding stuk? Meld dit dan gelijk aan de kledingcommissie. Is de kleding stuk gegaan tijdens de wedstrijd dan regelen we dat er nieuwe kleding komt. Maar gebeurt dit buiten de wedstrijden om dan moet je de kleding zelf vergoeden. Het is dus niet de bedoeling dat de spelers van KFC in hun vrije tijd de kleding gebruiken. De kleding is in bruikleen en hier hoort ook netjes mee te worden omgegaan. 

Kleding te klein? 
Als de kleding te klein is geworden dan kun je via de mail contact met de kledingcommissie opnemen. We maken dan een afspraak om de kleding te ruilen in een grote maat. 

Teamtassen 
Elk team heeft een eigen teamtas, op deze tas staat de naam van het team. Aan het begin van het seizoen wordt deze tas uitgereikt aan de trainer of leider. Voor de selectieteams zit de wedstrijdkleding in de tas en voor de overige teams is deze tas leeg. De spelers van de overige teams hebben hun wedstrijdkleding in eigen beheer. De trainer of leider dient de teamtassen aan het einde van het seizoen in te leveren bij de kledingcommissie zoals deze aan het begin van het seizoen is ontvangen. 

Wissel je van team? 
Mocht je vanuit een gesponsord team naar een overige team gaan, dan laat je je wedstrijdkleding in de team-tas en neem je contact op via de mail met de kledingcommissie voor het ophalen van nieuwe wedstrijdkleding. Mocht je vanuit een overige team naar een gesponsord team gaan neem dan contact op met de kledingcommissie om je wedstrijdkleding in te leveren. Je ontvangt dan je wedstrijdkleding uit de team-tas van het gesponsorde team. 

Inlevering van gesponsorde kleding 
Aan het einde van het seizoen dienen alle gesponsorde kledingstukken ingeleverd te worden bij de kledingcommissie. Hiervoor worden aan het einde van het seizoen een aantal data gepland. Via de website van KFC zal dit worden kenbaar gemaakt. 

Wat moet je doen met je wedstrijdkleding als je opzegt? 
Neem contact op met de kledingcommissie via de mail om een afspraak te maken voor het inleveren van je kleding.

Nogmaals, de kledingcommissie is altijd bereikbaar via: kledingcommissie@kfc1910.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!