Mededelingen - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Mededelingen

--------------------------------------------------------

Bekendmaking indeling nieuwe seizoen 2017/2018

2 juni 19:30  Beste meiden, 02-06-2017 Het was zoals elk jaar weer een hele grote puzzel, maar we hebben de teamindelingen voor het volgende seizoen zo goed als rond. We hebben geprobeerd iedereen een plek te geven in een team waar ruimte is voor ontwikkeling en fun. Hieronder vind je per categorie de indeling. Let op: de indeling is nog NIET definitief, want er komen nog steeds aanmeldingen binnen. Aan het begin van het nieuwe seizoen laten we de DEFINTIEVE indeling weten. Dat kan dus betekenen dat er nog verschuivingen plaatsvinden. De MO9 en de MO13-2 zijn teams die nu nog niet compleet zijn. We verwachten dat er nog aanmeldingen komen in deze klasse, zodat we in het begin van het seizoen complete teams krijgen waarmee we aan de competitie kunnen deelnemen. Voor de duidelijkheid: we hebben deze teams nog niet aangemeld bij de KNVB, dus worden deze teams nog niet ingedeeld voor de competitie. Zodra de teams compleet zijn, melden we ze alsnog aan. Wel kunnen de meiden van deze teams in het nieuwe seizoen gewoon lekker trainen en met elkaar werken aan de conditie en techniek. We zijn nog druk bezig om de trainers en coaches te verdelen over de teams, dat horen jullie later nog. Ook is het trainingsschema nog niet gemaakt, ook dat wordt nog een hele puzzel. Zodra hierover meer bekend is, worden jullie geïnformeerd. Het is de bedoeling dat ieder lid in een team ingedeeld is. Dus als je je naam er niet tussen ziet staan, dan is er iets niet goed gegaan. Neem dan gelijk even contact op met de coördinator Algemene Zaken van de meidenafdeling, dan gaan we dat oplossen. Dat is Jeannette Hage op 06 412 968 42. Heb je andere vragen of opmerkingen, kun je je ook tot Jeannette richten. Haar e-mailadres is kfcvrouwencaz@gmail.com We wensen jullie vanaf deze plek alvast een hele fijne zomer en zien jullie graag weer in het nieuwe seizoen. Meidenafdeling KFCmeer »

5279x gelezen

KFC meiden week uitslagen

9 oktober 13:00  Hier staan alle uitslagen van de meiden meer »

2610x gelezen

πŸ”΄πŸ”΅ REMINDER meld je uiterlijk 30-09-2023 aan voor Kantinedienst KFC

Vandaag, 22 september 10:30  Beste ouders/ leden, de vakantie zit er op en de competitie wedstrijden zijn weer gestart. Dit betekent dat je je zelf weer kan aanmelden voor het vervullen van de kantinedienst. meer »

6x gelezen

[Z]aan de Wandel - Team Mirjam

18 september 17:45  Beste KFC - [Z]aan de Wandel - Team Mirjam wandelaars, Zondag 24 september is het zo ver en staan we met team Mirjam op en lopen we mee met [Z]aan-de-Wandel. De start/finish locatie is het plein bij Zwembad de Crommenije in Krommenie. meer »

31x gelezen

Uitgifte niet-sponsorkleding (blanco tenues)

13 september 19:45  Aanstaande vrijdag 15-9-2023 kunnen spelers die nog geen tenue hebben, een tenue ophalen. Dit kan tussen 18:00 en 18:30, in de kantine van KFC. meer »

105x gelezen

πŸ”΄πŸ”΅βš½ Meld je aan voor Kantinedienst KFC πŸ”΄πŸ”΅βš½

5 september 11:45  Beste ouders/ leden, De vakantie zit er op en de competitie wedstrijden zijn weer gestart. Dit betekent dat je jezelf weer kan aanmelden voor het vervullen van de kantinedienst.meer »

177x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!