Team mededelingen - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Team mededelingen

Bekendmaking indeling nieuwe seizoen 2017/2018

2 juni 19:30  Beste meiden, 02-06-2017 Het was zoals elk jaar weer een hele grote puzzel, maar we hebben de teamindelingen voor het volgende seizoen zo goed als rond. We hebben geprobeerd iedereen een plek te geven in een team waar ruimte is voor ontwikkeling en fun. Hieronder vind je per categorie de indeling. Let op: de indeling is nog NIET definitief, want er komen nog steeds aanmeldingen binnen. Aan het begin van het nieuwe seizoen laten we de DEFINTIEVE indeling weten. Dat kan dus betekenen dat er nog verschuivingen plaatsvinden. De MO9 en de MO13-2 zijn teams die nu nog niet compleet zijn. We verwachten dat er nog aanmeldingen komen in deze klasse, zodat we in het begin van het seizoen complete teams krijgen waarmee we aan de competitie kunnen deelnemen. Voor de duidelijkheid: we hebben deze teams nog niet aangemeld bij de KNVB, dus worden deze teams nog niet ingedeeld voor de competitie. Zodra de teams compleet zijn, melden we ze alsnog aan. Wel kunnen de meiden van deze teams in het nieuwe seizoen gewoon lekker trainen en met elkaar werken aan de conditie en techniek. We zijn nog druk bezig om de trainers en coaches te verdelen over de teams, dat horen jullie later nog. Ook is het trainingsschema nog niet gemaakt, ook dat wordt nog een hele puzzel. Zodra hierover meer bekend is, worden jullie geïnformeerd. Het is de bedoeling dat ieder lid in een team ingedeeld is. Dus als je je naam er niet tussen ziet staan, dan is er iets niet goed gegaan. Neem dan gelijk even contact op met de coördinator Algemene Zaken van de meidenafdeling, dan gaan we dat oplossen. Dat is Jeannette Hage op 06 412 968 42. Heb je andere vragen of opmerkingen, kun je je ook tot Jeannette richten. Haar e-mailadres is kfcvrouwencaz@gmail.com We wensen jullie vanaf deze plek alvast een hele fijne zomer en zien jullie graag weer in het nieuwe seizoen. Meidenafdeling KFCmeer »

4913x gelezen

Dankwoord Anja van Rooijen

31 januari 12:45  Anja van Rooijen, de weduwe van Rik van Rooijen, heeft veel kaarten mogen ontvangen van KFC leden. Zij zou graag middels dit bericht iedereen willen bedanken. meer »

88x gelezen

Fietsendief actief bij KFC 🚲

26 januari 10:45  Beste leden, Al maanden wordt KFC geteisterd door een fietsendief. Ondanks de extra maatregelen met cameratoezicht en verlichting worden er fietsen ontvreemd. meer »

567x gelezen


EHBO cursus bij KFC

21 januari 8:45  Jaarlijks wordt de sportwereld opgeschrikt door verschillende ernstige gezondheidsincidenten tijdens en rond voetbalwedstrijden/trainingen. meer »

216x gelezen

❄🏂KFC APRES-SKI PARTY VRIJDAG 10 MAART❄🏂

20 januari 8:45  Vrijdag 10 maart gaat het vanaf 20.00 uur los in de kantine van KFC.meer »

189x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!