Nieuwe trainersstaf Dames selectie KFC - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Nieuwe trainersstaf Dames selectie KFC

22 april 2020 13:15


Ondanks dat het seizoen abrupt tot stilstand is gekomen, wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Bij de Damesselectie nemen we afscheid van
Henk Kat als Hoofdtrainer en Sjors Schouten als assistent. Dit betekent het einde van een tijdperk, waar Henk 24 jaar actief is geweest als trainer binnen het damesvoetbal en de afgelopen 6 jaar heel fijn heeft samengewerkt met Sjors welke een belangrijke pion is geweest. Maar het is geen definitief afscheid, waar Henk actief blijft binnen KFC.

Tevens nemen we ook afscheid van Erdal Toprak als Damestrainer van het 2e elftal. Namens het bestuur van KFC willen wij Henk, Sjors en Erdal enorm bedanken voor bewezen de diensten en hopen hen nog veel te zien op de vereniging!

We kunnen direct met veel trots de nieuwe Hoofdtrainer bekend maken voor de Damesselectie.

Faouzi Bessais geboren in Tunesië en voormalig profvoetballer (Fortuna Köln en Lausanne Sports), zal met ingang van het seizoen 2020-2021 de nieuwe Hoofdtrainer worden. Faouzi is een trainer met heel veel ervaring binnen het damesvoetbal en heeft o.a. gewerkt bij FC Purmerend, WSV'30, Reiger Boys, RKEDO, Koedijk, Zaandijk en Dvva.

Daarnaast zijn we ook heel blij te kunnen melden dat Thijs Brandjes assistent trainer wordt van Dames 2.

Thijs is o.a. werkzaam binnen het dames scoutingapparaat van de KNVB en heeft veel ervaring als trainer in het damesvoetbal en heeft o.a. gewerkt bij Zaandijk, Limmen en afgelopen seizoen bij FC Uitgeest.

Beide trainers hebben eerder met elkaar samengewerkt en hebben ontzettend veel zin om bij KFC aan de slag te gaan. Hiermee hebben we de trainersstaf voor de Damesselectie rond voor het nieuwe seizoen. Wij kijken uit naar een mooie en goede samenwerking en wensen Faouzi en Thijs heel veel succes.Sportieve groet,

Hoofdbestuur KFC

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!