Een (foto)terugblik op zondag 22 april, wat een prachtige dag! - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Een (foto)terugblik op zondag 22 april, wat een prachtige dag!

26 april 2018 13:00


Een heerlijke zonnetje, drie punten voor KFC 1 en de officiële uitreiking van het nieuwe KFC tenue én het KFC voetbalplakboek. Kortom, een zondag om niet snel te vergeten.

Het werd een zondag om niet snel te vergeten.

Allereerst was het ons vlaggenschip wat voor vreugde zorgden door met 2-0 te winnen van Texel '94. In de rust kwam het team van de week het veld op om als allereerste team het zogenoemde 'Deen Mandje Mikken' spel te spelen. Het idee is simpel; schiet jij het Deen Mandje van het Latje af? Dan win jij stickers!  

Na de wedstrijd kregen onze voorzitters uit handen van (oud) KFC'ers Misha Salden en Brandley Kuwas het nieuwe KFC Tenue overhandigd. Een mooi moment in de geschiedenis van KFC, zeker omdat het tenue doet denken aan de glorietijden van weleer. 

Na de uitreiking van het tenue was het de beurt aan Reda Mahdi (Bestuurslid Commerciele zaken) om het officiële 'eerste'' exemplaar van het KFC plakboek te overhandigen aan de leden en aan de Deen. De actie is nu al een groot succes en leeft enorm onder de leden. 

Na de officiële uitreikingen was het tijd om de voetjes van de vloer te gooien met een DJ en een zanger. Mede mogelijk gemaakt door sponsor Café Noire. 

Hoe zag de dag eruit? Kijk zelf maar:
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!