KFC trainersstaf van de jeugd begint vorm te krijgen - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

KFC trainersstaf van de jeugd begint vorm te krijgen

4 april 2018 10:00


Hoewel de trainersstaf bij de jeugd nog niet helemaal daar is kunnen we wel melden dat KFC met een aantal trainers rond is voor het seizoen 2018/2019.

· De O19-1 zal worden getraind door Enrico Schouten. Enrico heeft een brede ervaring in het trainersvak en is o.a. bij meerdere clubs als jeugd en hoofdtrainer actief geweest.

· De O17-1 zal net als dit jaar onder leiding staan van Chris Manuputty. Carlos dos Santos zal wederom de rol van assistent op zich nemen . Net als vorig seizoen is Chris ook dit jaar succesvol met de O17-1 en staan zij bovenaan in de 4e divisie met nog een aantal wedstrijden te gaan.

· De O17-2 zal worden getraind door Iskender Koca. Iskender is momenteel trainer bij Sporting Krommenie waar hij o.a. de O17 en O16 onder zijn hoede heeft (gehad), zit vol met ambitie en wil deze graag uitbouwen bij KFC.

· De O15-1 wordt komend seizoen getraind door Nordin Akhamrane. Nordin heeft zijn ervaring opgedaan bij enkele Amsterdamse clubs maar traint al enkele jaren bij KFC waarbij hij dit seizoen de O12-1 succesvol onder zijn hoede heeft.

Met de trainers van de O19-2 en O17-3 zal binnenkort (af)gesproken worden en zodra er nieuw is zal dit uiteraard bekend gemaakt worden. Voor de O14 zijn we nog op zoek naar een geschikte kandidaat.

De onderbouw gaat komend seizoen wederom enkele wijzigen ondervinden qua teamindeling, opgelegd door de KNVB. Uiteraard zijn we ook hier druk mee bezig en worden diverse gesprekken gevoerd. Als we dit plaatje inzichtelijk hebben qua trainers wordt dit ook op de site bekend gemaakt. Wat we wel kunnen melden is dat Bas Timmer net als afgelopen seizoen hoofdtrainer O8/9/10 zal zijn en tevens de technisch coördinator O11 & O12 zal zijn.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!