Alles wat je moet weten over de incasso van de €20,- eigen tenue bijdrage - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Alles wat je moet weten over de incasso van de €20,- eigen tenue bijdrage

27 februari 2018 18:45


Het zal jullie niet ontgaan zijn dat wij binnenkort overstappen op het nieuwe KFC tenue. We hoopten al in februari te mogen lopen in ons prachtige tenue, maar jammer genoeg hadden wij van ruim 200 leden te laat of helemaal niet de maten doorgekregen. Hiernaast moesten wij helaas achter meer dan 120 leden aan voor het machtigingsformulier.

Ondanks het bovenstaande is het tot onze spijt niet goed gegaan met het incasseren van de €20,- eigen bijdrage. Wij hebben namenlijk (per ongeluk) bij leden geincasseerd waarvan wij nog geen machtiging van hadden ontvangen.. Dit was zeker niet onze bedoeling en wij zijn ervan bewust dat dit helemaal niet netjes is! Daarom willen wij namens het bestuur hiervoor onze welgemeende excuses aanbieden en vragen om die leden waar dit voor geldt, zich te melden bij Reda Mahdi (06-54 35 38 89) zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

De voornaamste reden waarom wij later dan gepland de order hebben kunnen afgeven aan Jako en 100% Voetbal is dus dat er ruim 200 leden nog geen akkoord hebben gegeven en het nieuwe tenue gepast hebben. Dit verklaart dan ook misschien de vertraging en hopelijk hebben de leden die wel gepast en getekend hebben het begrip dat wij als club zijnde er alles aan gedaan hebben om iedereen optijd in het nieuwe tenue te laten spelen.

Toch is het gelukt om de helft van onze bestelling geleverd te krijgen! Aangezien de levertijd eigenlijk 12 weken is, zijn wij natuurlijk erg blij dat wij deze tenues al binnen hebben. We krijgen als eerst de maten S, M, L, XL, XXL binnen en verwachtenn dat half maart de kindermaten binnen komen. 

Er zijn in totaal ongeveer 900 nieuwe tenues besteld, wat inhoudt dat wij beginnen met het uitdelen van ruim 450 tenues. Hiervoor is door ons kledingfonds een schema opgesteld waarbij jullie per team worden uitgenodigd. Dit schema gaan wij uiteraard via onze website met jullie delen zodat er geen misverstanden ontstaan.

Naast het uitdelen van de tenues gaan wij een ontzettend leuke actie houden met Deen Supermarkt, waar wij gezamenlijk een KFC voetbalplaatjes boek gaan uitbrengen!

Dit betekent dus dat iedereen jou kan gaan sparen als lid van De Groote Koogsche, super leuk dus! 

Maar..

Voor deze actie hebben wij wel de hulp van alle leden nodig. We hebben voor het plakboek een individuele foto nodig en een teamfoto, uiteraard in het nieuwe tenue. De dag van de uitgifte van het tenue is dus gelijk de dag dat de foto's genomen worden voor het plakboek.

Voor dit boek hebben we de toestemming, door middel van een handtekening, van alle leden nodig.  

Omdat deze dag heel druk zal gaan worden willen wij samen met jullie trainers en/of begeleiders alvast het een en ander van tevoren afhandelen. Het is namelijk handig om alle papieren van tevoren getekend te hebben, waardoor dit niet op de uitdeeldag hoeft.

Wij gaan per team een overzicht maken zodat het duidelijk is wanneer iedereen bij KFC verwacht wordt. Wat is hierbij belangrijk:

  • Vul het portretrechten formulier in.
  • Geef aan of je wel of niet op de foto wilt.
  • Onderteken het formulier.

Dus, de dag gaat er ongeveer zo uitzien:

  1. Je trainer heeft alle getekende formulieren verzameld en gecontroleerd
  2. Jullie worden als team uitgenodigd op een specifiek tijdstip
  3. De Kledingfondscommissie controleert de papieren
  4. Bij akkoord overhandigd de kledingfondscommissie de tenues in jullie eigen teamtas
  5. Bij ontbreken van de nodige formulieren zullen die spelers geen tenue krijgen. Deze houden wij achter totdat alle formulieren correct zijn ingeleverd en de gehele administratie klopt.

 

LET OP!!

Geen volledig incassoformulier = Geen nieuw tenue. Wat betekent dat je niet gerechtigd bent om te spelen!

Voor meer informatie of vragen dan kun je terecht bij Reda Mahdi op het nummer 06-54 35 38 89.

 
Als de formulieren akkoord zijn, dan wordt je uitgenodigd voor de fotodag en dan...

  1. Trek je het nieuwe tenue aan voor de individule en team foto. Hier horen natuurlijk ook de nieuwe officiele KFC sokken bij (deze zijn te koop bij 100% Voetbal), dus zorg dat je deze op tijd aanschaft. Keepers hebben geen KFC logo op de sokken! Bij het gekozen keeperstenue horen de zwarte Jako sokken. Deze zijn leverbaar en op voorraad bij 100% Voetbal.
  2. Wanneer de foto’s zijn genomen kleed je jezelf weer om en gaat je nieuwe tenue in jullie eigen teamtas. We hebben zelfs gedacht aan de wasvoorschriften voor het tenue, deze zitten ook in de teamtas!

Wij gaan ervanuit dat we 10 maart beginnen met uitdelen. Het schema zal komende week volgen zodat je alvast rekening hiermee kan houden!

Wij hebben er zin in en kijken er naar uit!

 

Groeten en tot snel!

Reda Mahdi

Bestuurslid Commerciele Zaken

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!