Na Ajax nu ook Guillaume Groot gekleed door Oger - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Na Ajax nu ook Guillaume Groot gekleed door Oger

26 februari 2018 9:15


Nadat 25 jaar lang de spelers en technische staf van Ajax door OGER werden gekleed, is KFC-trainer Guillaume Groot het nieuwe paradepaardje van dit exclusieve kledingmerk.

Frank Rijkaard, Jari Litmanen, Patrick Kluivert en Luis Suárez; ze waren allen de trotse drager van een pak van OGER.

,,Dan is de stap naar Guillaume Groot natuurlijk snel gemaakt”, grapt Groot zelf. ,,Even zonder dollen, ik ben ontzettend trots dat ik nu door OGER word gekleed. Ik knap er wel van op hè”, lacht de succesvolle trainer van de Groote Koogsche, dat in 1934 in een heuse finalewedstrijd in de laatste minuut de landstitel verloor aan Ajax.

OGER is het befaamde merk van Oger Lusink en zijn zonen Martijn en Sander Lusink. De sympathieke familie Lusink is al jarenlang actief in de kledingbranche en OGER sponsort naast KFC onder meer nog Feyenoord.

De opmerkelijke deal met KFC is tot stand gekomen omdat OGER een nieuwe, betaalbare, lijn kostuums voor de jongere generatie introduceert die OGER by Atelier Munro zal heten.

,,Uiteindelijk richten we ons in deze winkel ook op de jonge, zakelijke pakkendrager”, zegt Martijn Lusink, de zoon van Oger. ,,Scherpe prijzen voor een pak, jasje en shirt maken dit OGER-concept heel toegankelijk. De prijs van een maatpak start bij 398 euro en een maatshirt vanaf 78 euro. Alle sto?en hebben bovendien een klein beetje stretch om het comfort te benadrukken”, aldus Lusink.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!