De Groote Koogsche met een nieuw tenue de velden op! - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

De Groote Koogsche met een nieuw tenue de velden op!

1 februari 2018 17:45


Nog even geduld en dan is het zover! Dan is de hele club gehuld in het spiksplinternieuwe jako-tenue. Wij kijken er nu al naar uit!

Wat gaat er gebeuren?

Begin april worden de nieuwe tenues per team uitgereikt. Op de dag dat je je nieuwe tenue krijgt, is er een fotograaf aanwezig die alle teams en alle spelers individueel fotografeert. Er staat namelijk een ludieke actie op stapel!!

De nieuwe supermarkt Deen in Westerkoog (de oude Coöp) gaat een HEUS KFC1910 voetbalplaatjesboek uitgeven! Bij een bepaald bedrag aan boodschappen spaar je plaatjes van de leden van KFC1910! Hoe leuk is het om jezelf terug te zien!? Uiteraard laten wij je weten wanneer deze actie van start gaat.

Wat je nog wel moet weten!
Dit alles kan niet zonder jullie medewerking en nog belangrijker een handtekening. Waar hebben we de handtekening voor nodig? Ten eerste voor het in ontvangst nemen van de nieuwe tenues, de zgn. bruikleenovereenkomst. En ten tweede voor het mogen gebruiken van de foto’s voor het voetbalplaatjesboek van Deen, het zgn. portretrecht.

Wanneer gaat dit allemaal gebeuren?

Over de datum, het tijdstip en andere formaliteiten informeren we je nog uitgebreid via de KFC1910-website en via je trainer!

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via e-mailadres kfckledingfonds@ziggo.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!