KFC JO 14-1 krijgen nieuwe jako jassen uitgereikt van Tegel 1893 - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

KFC JO 14-1 krijgen nieuwe jako jassen uitgereikt van Tegel 1893

28 november 2017 14:45


Met een klinkende 7-0 overwinning op FC Abcoude JO 14-1, was het feest helemaal compleet. Onze KFC JO 14-1 pakten hiermee de periodetitel.

Het deed nog meer recht aan de uitreiking vooraf aan deze wedstrijd van de nieuwe KFC Jassen die gesponsord zijn door Tegel 1893. Het bedrijf is gevestigd aan de Breestraat 50, 1941 EK BEVERWIJK, tel. 0251 229148; info@tegel1893.nl

Tegel 1893 is het bedrijf voor de keukenmachines en keuken gereedschappen die u nodig heeft voor het maken van een compleet en overheerlijk gerecht. Ook in de keuken geldt: goed gereedschap is het halve werk!

Opgericht in 1893, heeft Tegel een schat aan kennis en ervaring, waarmee ze u graag van dienst zijn. In hun winkel in Beverwijk vindt u ook alles voor uw compleet aangeklede gedekte tafel. Zij beschikken over een groot assortiment serviezen, glasservies en bestekken, van modern tot klassiek. Bij Tegel vindt u een breed assortiment, regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen.
Vanaf nu kunt u winkelen bij Tegel, waar én wanneer het u uitkomt! In hun webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan kookgerei en keukenartikelen, van bekende merken.

Voor meer info kunt u dus naar Beverwijk of neem een kijkje op hun website:

http://www.tegelbeverwijk.nl/

Vanmorgen is de Sponsorovereenkomst met Tegel 1893 getekend door de heer Edwin Tegel en de heer Reda Mahdi, bestuurslid Commerciële Zaken.

Jonge mannen, veel succes en de hartelijke dank gaat uit naar de heer Edwin Tegel voor deze sponsor geste!

 

Bestuur en SponsorCommisie KFC


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!