Team mededelingen - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Team mededelingen

Bekendmaking indeling nieuwe seizoen 2017/2018

2 juni 19:30  Beste meiden, 02-06-2017 Het was zoals elk jaar weer een hele grote puzzel, maar we hebben de teamindelingen voor het volgende seizoen zo goed als rond. We hebben geprobeerd iedereen een plek te geven in een team waar ruimte is voor ontwikkeling en fun. Hieronder vind je per categorie de indeling. Let op: de indeling is nog NIET definitief, want er komen nog steeds aanmeldingen binnen. Aan het begin van het nieuwe seizoen laten we de DEFINTIEVE indeling weten. Dat kan dus betekenen dat er nog verschuivingen plaatsvinden. De MO9 en de MO13-2 zijn teams die nu nog niet compleet zijn. We verwachten dat er nog aanmeldingen komen in deze klasse, zodat we in het begin van het seizoen complete teams krijgen waarmee we aan de competitie kunnen deelnemen. Voor de duidelijkheid: we hebben deze teams nog niet aangemeld bij de KNVB, dus worden deze teams nog niet ingedeeld voor de competitie. Zodra de teams compleet zijn, melden we ze alsnog aan. Wel kunnen de meiden van deze teams in het nieuwe seizoen gewoon lekker trainen en met elkaar werken aan de conditie en techniek. We zijn nog druk bezig om de trainers en coaches te verdelen over de teams, dat horen jullie later nog. Ook is het trainingsschema nog niet gemaakt, ook dat wordt nog een hele puzzel. Zodra hierover meer bekend is, worden jullie geïnformeerd. Het is de bedoeling dat ieder lid in een team ingedeeld is. Dus als je je naam er niet tussen ziet staan, dan is er iets niet goed gegaan. Neem dan gelijk even contact op met de coördinator Algemene Zaken van de meidenafdeling, dan gaan we dat oplossen. Dat is Jeannette Hage op 06 412 968 42. Heb je andere vragen of opmerkingen, kun je je ook tot Jeannette richten. Haar e-mailadres is kfcvrouwencaz@gmail.com We wensen jullie vanaf deze plek alvast een hele fijne zomer en zien jullie graag weer in het nieuwe seizoen. Meidenafdeling KFCmeer »

5293x gelezen

🔴🔵⚽️ VRIJDAG 6 OKTOBER 35+ 7X7 BIJ KFC 🔴🔵⚽️

Gisteren, 3 oktober 21:00  Kom vrijdagavond gezellig naar de KFC kantine (19:00 uur open) en onze 7x7 mannen 35+ aanmoedigen 📣. Bier staat koud 🍻🍻🍻😃 #kfc1910 #Grootekoogsche #7x7meer »

14x gelezen

🔴🔵⚽️ AXTO B.V. verlengd samenwerking KFC1910 🔴🔵⚽

2 oktober 15:15  Met heel veel plezier kunnen we melden dat AXTO B.V. haar samenwerking met KFC met 3 jaar heeft verlengd.meer »

40x gelezen

DOE BOODSCHAPPEN BIJ VOMAR EN HELP KFC1910 NAAR DE VERDUBBELAAR!

29 september 9:00  KFC doet al mee met Club is Koning van de Vomar (clubcode is KOOKOO2021) en daarmee wordt onze clubkas gespekt. Nu maken wij bovendien kans om ons gespaarde Club is Koning jaardagbedrag te verdubbelen! meer »

210x gelezen

GROTE CLUBACTIE 2023 VAN START GEGAAN!

24 september 9:30  Zaterdag 23 september is de landelijke Grote Clubactie van start gegaan. Ook wij doen mee en willen we natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen om extra inkomsten te genereren voor de club. meer »

164x gelezen

🔴🔵 REMINDER meld je uiterlijk 30-09-2023 aan voor Kantinedienst KFC

22 september 10:30  Beste ouders/ leden, de vakantie zit er op en de competitie wedstrijden zijn weer gestart. Dit betekent dat je je zelf weer kan aanmelden voor het vervullen van de kantinedienst. meer »

346x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!