Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Team mededelingen

Bekendmaking indeling nieuwe seizoen 2017/2018

2 juni 19:30  Beste meiden, 02-06-2017 Het was zoals elk jaar weer een hele grote puzzel, maar we hebben de teamindelingen voor het volgende seizoen zo goed als rond. We hebben geprobeerd iedereen een plek te geven in een team waar ruimte is voor ontwikkeling en fun. Hieronder vind je per categorie de indeling. Let op: de indeling is nog NIET definitief, want er komen nog steeds aanmeldingen binnen. Aan het begin van het nieuwe seizoen laten we de DEFINTIEVE indeling weten. Dat kan dus betekenen dat er nog verschuivingen plaatsvinden. De MO9 en de MO13-2 zijn teams die nu nog niet compleet zijn. We verwachten dat er nog aanmeldingen komen in deze klasse, zodat we in het begin van het seizoen complete teams krijgen waarmee we aan de competitie kunnen deelnemen. Voor de duidelijkheid: we hebben deze teams nog niet aangemeld bij de KNVB, dus worden deze teams nog niet ingedeeld voor de competitie. Zodra de teams compleet zijn, melden we ze alsnog aan. Wel kunnen de meiden van deze teams in het nieuwe seizoen gewoon lekker trainen en met elkaar werken aan de conditie en techniek. We zijn nog druk bezig om de trainers en coaches te verdelen over de teams, dat horen jullie later nog. Ook is het trainingsschema nog niet gemaakt, ook dat wordt nog een hele puzzel. Zodra hierover meer bekend is, worden jullie geïnformeerd. Het is de bedoeling dat ieder lid in een team ingedeeld is. Dus als je je naam er niet tussen ziet staan, dan is er iets niet goed gegaan. Neem dan gelijk even contact op met de coördinator Algemene Zaken van de meidenafdeling, dan gaan we dat oplossen. Dat is Jeannette Hage op 06 412 968 42. Heb je andere vragen of opmerkingen, kun je je ook tot Jeannette richten. Haar e-mailadres is kfcvrouwencaz@gmail.com We wensen jullie vanaf deze plek alvast een hele fijne zomer en zien jullie graag weer in het nieuwe seizoen. Meidenafdeling KFCmeer »

3743x gelezen

KFC1910 sluit samenwerking met VV Alkmaar

16 maart 16:30  KFC 1910 en VV Alkmaar gaan samenwerken. Beide delen dezelfde passie “voetbal” en visie “het opleiden van spelers / speelsters”. meer »

466x gelezen

In Memoriam: Ab Jansen (1927 – 2021)

9 maart 14:00  Helaas bereikte ons het trieste bericht dat Ab Jansen is overleden. Ab was een clubicoon met rood-blauw bloed en was Erelid van KFC. Iedere dag was hij bij KFC te vinden en heeft hij verschillende functies vervult. Zo was hij wedstrijdconsul, verzorgde hij de was van de kleding en zat hij in de elftalcommissie. Wat niet veel mensen wisten was dat Ab een fantastische voetballer was – 2 benig en speelde proeftijd bij AJAX met Rinus Michels. Namens KFC wensen wij de familie veel kracht en sterkte toe bij het kunnen dragen en verwerken van dit grote verlies. Hoofdbestuur KFC meer »

667x gelezen

De jeugd voetbalt weer door de KFC Onderbouw Cup!

9 maart 11:45  Kooger Sportpark – We zijn allemaal klaar met Corona en op de voetbalvelden ontbreekt het nog steeds aan bespelers. Er mag wel iets maar toch, het blijft behelpen, we moeten nog even volhouden. Dat we bij KFC sowieso niet stilzitten ondanks de beperkingen is wel bekend. En ook nu was er enkele weken voorbereiding en organisatie gaande op de achtergrond voor een groot toernooi. Waarom? Omdat we niet meer kijken naar wat niet mag maar juist kijken naar wat wel mag. En daar worden we allemaal een stuk vrolijker van!!meer »

632x gelezen

Hier vind je alles over de KFC 1910 Onderbouw Cup!

3 maart 9:45  In dit nieuwsbericht houden wij de standen bij van de KFC 1910 Onderbouw Cup! We vinden het prachtig dat onze jeugdspelers weer een toernooi kunnen spelen. De hele maand maart zal elke zaterdag in het teken staan van de “KFC onderbouw cup” ⚽️ Dit is een interne competitie waar je met je eigen team tegen andere teams speelt en waarbij de trainers de standen en ranglijsten zullen gaan bijhouden. Zo brengen we het competitie element alvast een klein beetje terug voor als we weer ‘echt’ mogen! Alle teams gaan hieraan meedoen; selectie, niet-selectie, jongens en meiden. Zo spelen onze spelers/speelsters ook weer eens tegen andere kinderen en kunnen er nieuwe voetbalvriendschappen gesloten worden! Uiteraard wordt dit alles veilig en volgens KNVB richtlijnen georganiseerd. De eerste speelronde is op zaterdag 6 maart. meer »

1675x gelezen

UPDATE: na persconferentie van 23 februari

25 februari 9:00  Na de persconferentie van gisteravond is bekend geworden dat iedereen "tot" 27 jaar weer mag buitensporten. Dit betekent dat je mag trainen en onderling wedstrijden mag spelen mits van dezelfde vereniging. meer »

1635x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!