Wedstrijdbalsponsor WAM Groep - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Wedstrijdbalsponsor WAM Groep

18 november 2022 12:00


Het vlaggenschip van onze vereniging: KFC heren 1, speelt aanstaande zondag 20 november 2022 haar 8e competitiewedstrijd thuis om 14.00 uur tegen JVC. 

KFC – JCV 

De wedstrijdbal voor deze wedstrijd is beschikbaar gesteld door :

 DE WAM GROEP 

De WAM Groep is voort gekomen uit de “Wormerveerse Aanneming Maatschappij”, die al sinds 1920 aan de weg timmert! Ontelbare woningen, utiliteits- en renovatie/onderhoudsprojecten legden het rotsvaste fundament van de onderneming. In de WAM Groep herkent de opdrachtgever een bouwpartner die zichzelf door de jaren heen bewezen heeft. De belangrijkste waarden zijn; Eerlijk, Helder en Efficiënt. 

De WAM is actief in verschillende disciplines waarbij het bouwen, onderhouden en het ontwerpen de belangrijkste zijn. Ook kunt u hier terecht voor schilderwerk, betonwerken of verhuur en verkoop. WAM biedt u alles onder één dak met uw vaste aanspreekpunt. Vanzelfsprekend kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

WAM B.V.
Vlasblomweg 22 c
1521 PW Wormerveer

Tel. 075 6420460
Website: www.wamgroep.nl
E-mail: info@wamgroep 

De WAM Groep is één van onze Hoofdsponsors en één van haar dochters “All-Bouw Zaanstad BV” heeft haar naam verbonden aan het "Groote Koogsche All-bouw toernooi" wat elk jaar in augustus plaatsvindt. 

Patrick en Nathan, bedankt namens heel KFC voor het vertrouwen en voor deze support! Mannen van KFC 1 veel succes met deze wedstrijdbal en laten we voor 3 punten gaan!!!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!