Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Nieuws

--------------------------------------------------------

Bekendmaking indeling nieuwe seizoen 2017/2018

2 juni 19:30  Beste meiden, 02-06-2017 Het was zoals elk jaar weer een hele grote puzzel, maar we hebben de teamindelingen voor het volgende seizoen zo goed als rond. We hebben geprobeerd iedereen een plek te geven in een team waar ruimte is voor ontwikkeling en fun. Hieronder vind je per categorie de indeling. Let op: de indeling is nog NIET definitief, want er komen nog steeds aanmeldingen binnen. Aan het begin van het nieuwe seizoen laten we de DEFINTIEVE indeling weten. Dat kan dus betekenen dat er nog verschuivingen plaatsvinden. De MO9 en de MO13-2 zijn teams die nu nog niet compleet zijn. We verwachten dat er nog aanmeldingen komen in deze klasse, zodat we in het begin van het seizoen complete teams krijgen waarmee we aan de competitie kunnen deelnemen. Voor de duidelijkheid: we hebben deze teams nog niet aangemeld bij de KNVB, dus worden deze teams nog niet ingedeeld voor de competitie. Zodra de teams compleet zijn, melden we ze alsnog aan. Wel kunnen de meiden van deze teams in het nieuwe seizoen gewoon lekker trainen en met elkaar werken aan de conditie en techniek. We zijn nog druk bezig om de trainers en coaches te verdelen over de teams, dat horen jullie later nog. Ook is het trainingsschema nog niet gemaakt, ook dat wordt nog een hele puzzel. Zodra hierover meer bekend is, worden jullie geïnformeerd. Het is de bedoeling dat ieder lid in een team ingedeeld is. Dus als je je naam er niet tussen ziet staan, dan is er iets niet goed gegaan. Neem dan gelijk even contact op met de coördinator Algemene Zaken van de meidenafdeling, dan gaan we dat oplossen. Dat is Jeannette Hage op 06 412 968 42. Heb je andere vragen of opmerkingen, kun je je ook tot Jeannette richten. Haar e-mailadres is kfcvrouwencaz@gmail.com We wensen jullie vanaf deze plek alvast een hele fijne zomer en zien jullie graag weer in het nieuwe seizoen. Meidenafdeling KFCmeer »

4788x gelezen

KFC meiden week uitslagen

9 oktober 13:00  Hier staan alle uitslagen van de meiden meer »

2418x gelezen

DEFINITIEVE TRAININGSSCHEMA SEIZOEN 2022-2023

Gisteren, 5 oktober 20:15  Het seizoen 2022-2023 is al weer even van start en de trainingen zijn voor iedereen begonnen.meer »

105x gelezen

🍟🥤KFC Grote Club Team Actie! 🔴🔵

2 oktober 15:15  Voetbal is een teamsport, daarom komt KFC met een leuke Grote Club Actie voor het hele team.meer »

87x gelezen

VACATURE: OMROEPER BIJ DE THUISWEDSTRIJDEN VAN KFC HEREN 1E ELFTAL

30 september 15:45  Voor de thuiswedstrijden van onze hoofdmacht KFC Heren 1 zijn wij op zoek naar mensen die live verslag willen doen van de wedstrijd.meer »

100x gelezen

VRIJDAG 30 SEPTEMBER KFC 7x7 COMPETITIE

29 september 10:15  Eindelijk is het morgen zo ver en gaan we bij KFC van start met de 30+ vrijdagavond competitie. 4 Top teams gaan met elkaar de strijd aan.meer »

91x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!