Wedstrijdbal Sponsor 14 mei KFC 1 - Saenden 1: Van Wijngaarden B.V. - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Wedstrijdbal Sponsor 14 mei KFC 1 - Saenden 1: Van Wijngaarden B.V.

8 mei 2023 21:30


Met nog slechts 3 wedstrijden te gaan is de competitie in de beslissende fase terechtgekomen. Dit geldt ook voor het vlaggenschip van onze vereniging: KFC heren 1. Zij staan in het linker rijtje, waarbij er nog kansen zijn op de 3e periode. 

Het zou mooi zijn als we de competitie weten af te sluiten met een periodetitel, die recht geeft op het spelen van nacompetitie. Om dat te bereiken moet er aanstaande zondag 14 mei 2023 in de eerstvolgende thuiswedstrijd om 14.00 uur tegen Saenden in ieder geval gewonnen worden.

Wat zijn ze er trots op; de Zaanse Mayonaise is in Nederland en ver daarbuiten een begrip voor iedere liefhebber van échte mayonaise. Dankzij de blijvende passie voor mayonaise en sauzen maken ze hun klanten al jarenlang blij met de volle smaken en verantwoorde receptuur. Bij Van Wijngaarden hechten ze veel belang aan een zestal kernwaardes: trouw; authentiek; duurzaam; innovatief; verantwoord en maatschappelijk betrokken. De échte Zaanse Mayonaise is al jarenlang de meest gegeten mayonaise van ons land. Nederland erkent al geruime tijd dat Van Wijngaarden’s Zaanse de allerbeste Zaanse mayonaise is. Trouwe fans verdienen dan ook een betrokken fabrikant. Dat betekent dat zij trouw zijn aan hun receptuur. Het recept van hun Zaanse mayonaise is dan ook sinds de eerste tubes van de band rolden niet meer veranderd!

Onze dank voor deze wedstrijdbal gaat in het bijzonder uit naar; Michel van Wijngaarden. 
                                          
Wij hopen samen dat deze Zaanse derby ‘doelpuntrijk’ zal zijn en hopen dat de zo plezierige drie punten in de Koog blijven!


Voor nadere informatie m.b.t. van Wijngaarden’s Zaanse kunt u gaan naar hun website: https://www.zaansemayonaise.nl/ of bellen naar 075 6476060 of mailen naar: info@vanwijngaardenbv.nl


#kfc1910 #Grootekoogsche #Zaansemayonaise

Screenshot_20230508_224328_Gallery.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!